Kan ik je van dienst zijn?

depressed-man

Heb je zorgen, stress? Ben je doodop, uitgeblust? Loop je bijna tegen een depressie of burnout aan?

Wat kun je zoal doen om je leven terug op het juiste spoor te krijgen? Hoe kan je omgaan met allerhande moeilijkheden en problemen, en hoe kan je sterker in het leven staan? De lezing “Terug in balans” biedt allicht heel wat antwoorden op jouw vragen waar je dan mee verder kan.

Mediteren kan dan zeker ook voor jou wel een nuttig instrument zijn om geestelijke rust en kalmte te vinden, en het kan een goed hulpmiddel zijn in je dagdagelijkse leven. Maar wat is meditatie precies, hoe beginnen we daar aan, waar moeten we op letten, en wat zijn de voordelen van meditatie? Een introductielezing over meditatie of een reeks van meerdere namiddagen of avonden brengt raad, en we oefenen ook samen. Op een heel toegankelijke manier wordt alles uitgelegd en we doen een aantal eenvoudige oefeningen die je nadien gemakkelijk thuis of elders kunt doen.

Wil je liever je eigen verhaal kwijt, en antwoorden en tips krijgen omtrent jouw persoonlijke situatie en problemen, en hoe je er kan uit geraken? Een persoonlijk gesprek kan ook altijd, in alle discretie, waarbij we samen de pijnpunten onder de loep nemen, met oplossingsgericht advies en individuele begeleiding.

Neem gerust contact met me op als ik je op de één of andere manier van dienst kan zijn.

De lezing en meditatiereeks worden vanaf maandag 23 januari 2017 gegeven in dienstencentrum Mirte in Beernem (bij Brugge). Je vindt alle informatie onder “Activiteiten”.

Dennis Barbion, Aquamarijn – Counseling & Coaching.