Probeer, en verbaas jezelf!

“ELKE VERWEZENLIJKING BEGINT MET HET BESLUIT OM HET TE PROBEREN.” (quote door Gail Devers)

Proberen, gewoon proberen… gebruik je kennis, talenten, vaardigheden… Je kunt echt veel meer bereiken dan je denkt!
Een gebrek aan zelfvertrouwen of angst kan ons ervan weerhouden iets te doen, of dingen te realiseren, maar geloof in jezelf, en probeer! Probeer het, en je zult zien… en als het niet meteen lukt of als het niet goed gaat, probeer het dan opnieuw, of probeer iets anders.
Iedereen heeft speciale gaven, ontdek ze, door dingen te proberen. Laat angst of iets anders je er niet van weerhouden, en ga door met dat waar je je goed bij voelt.
We kunnen dingen niet bereiken zonder het te proberen, en met vastberadenheid, een goede motivatie, en geloof in onszelf. Als we dingen proberen die goed blijken te werken, dan geeft ons dat meer vertrouwen, een goed gevoel, en dan zijn we meer gemotiveerd, en op die manier kunnen we ook veel meer bereiken en realiseren.
Probeer, en verbaas jezelf!
~ Dennis Barbion, 31 januari 2017.